maandag 30 maart 2009

Wederhelft

Zo hier is dan de andere helft van het stel van de Whippersnapper die we op de beurs hadden gekocht, kreeg de vraag van mijn cursisten, die vonden namelijk de licht blauwe kaart erg mooi voor een communie of ik er dus niet ook een jongetje bij kon maken, nou ik moet jullie zeggen dat valt nog niet echt zo mee hoor, bij de meidenkaarten kun je lekker werken met bloemetjes en frutsels en fratsels maar vind het bij een jongens of mannenkaart niet echt passen die moeten gewoon stoer zijn, snap nu dus ook waarom er zo weinig mannenkaarten op de blogs staan, ik zou zeggen proberen jullie het eens, het is toch weer een uitdaging, maar al met al is er dit uitgerold, ben alleen bang dat hij niet echt bij mijn blog kleurt en er zelfs een beetje vloekt maar het gaat om het idee toch, en och anders laat ik Karin maar weer een nieuw bloggie zoeken haha, enne deze week twee nieuwe kaarten erop dat maak je niet vaak mee bij mij denk ik, komt gewoon omdat ik deze week moest vanwege Karin de verjaardag dus daar hebben jullie dit aan te danken.
groetjes Ellen

12 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Het is een heel mooi kaartje.
Ja, jongens kaarten zijn inderdaad anders en veel lastiger, maar je hebt goed je best gedaan. Sjakkie

daantje zei

ik vind hem erg mooi geworden is idd moeilijk om een mannen of jongenskaart te maken. Ik maak er niet zo heel veel. Maar deze is heel mooi.
Groetjes Daantje

Riet zei

wat heb je een schitterend kaartje gemaakt Ellen.
heel leuk stempeltje.

liefs Riet.

JB zei

Hoi Ellen , bedankt voor je
bezoekje ;)
Het tasje komt van de cardridge
Plantin schoolboek .

Groetjes jenny

knutsel Rein zei

Wat een mooie kaart!

creacora zei

Hoi Ellen leuke kaarten maak je ik ga jou ook volgen hoor vind ik gezellie
jongens kaarten vind ik ook altijd wat moeilijker , deze is je harstikke goed gelukt !
groetjes Cora

creacora zei

het blokje waar volgers instaat kan ik niet aanklikken blijft wit dus kan ik je blog niet volgen kijk nog wel effe hoe of wat groetjes Cora

Paula zei

Mooie jongenskaart en inderdaad is het altijd lastig voor jongens en mannenkaarten omdat je er niet zoveel op kunt doen, maar we komen er altijd wel weer uit dat zie je maar weer. liefs Paula.

creacora zei

het is gelukt Ellen kan je nu volgen en hoef niks meer te missen
groetjes Cora

akkina zei

mooie kaart en bedankt dat je even bent komen piepen op mijn blog
groetjes Akkina

tanja zei

hoi ellen hij is zeker gaaf je mannen kaart heb er ook wel paar gemaakt hoor zijn al weer oudjes met 3-d plaatjes en paar met een stempeltje ,met jongens kaart heb geen probleem heb vorige week 1 gemaakt als tijd heb zal ik plaatsen eer daags gr tanjabb

Ellen zei

Hé Ellen,

Een schatje hoor!!!! Ja, een mannenkaart is weer een heel ander verhaal.

Groetjes,
Je naamgenoot;)