woensdag 24 oktober 2012

Tag ennn Uitverkoop

Helaas deze keer weer eens niets van mij voor de Derwent challenge, deze keer is de opdracht een tag, niet zo ,moeilijk dus, waarom zullen jullie denken is ze weer van de blogs verdwenen, nou samen met die lieverd Anja zijn we al zo'n weekje of vier bezig om mijn winkeltje eens helemaal te reorganiseren, pfff wat een werk zeg en wat een boel spullen zijn eruit gekomen, vandaar ook dat ik a.s zaterdag 27 oktober van 10 tot 15u een giga uitverkoop heb van heel veel hobby en scrapmaterialen, ook de bekende tassen actie hebben we weer, dat wil zeggen zeer goed gevulde tassen voor € 10,- nieuw dit keer zijn ook de papiertassen goed gevuld met A4 papier A5 kaarten en vierkante kaarten voor € 5,-, Martha Steward ponsen halve prijs en nog eens extra 10% korting enz enz, voor diegene die interesse hebben ik zit in Uden en voor mijn adres kun je me altijd ff mailen, misschien tot zaterdag en succes met de nieuwe challange, onze andere leden hebben weer leuke dingen op het blog staan,


1 opmerking:

Marianne Louise zei

jeetje wat jammer dat ik dat gemist heb. Lees nu pas je blog. Vorige uitverkoop was ik ook van de partij en heb toen enorm veel leuke spullen bij je gekocht. O.a. zo'n goed gevulde voordeeltas.
Hoop dat je snel weer eens van die voordeeltassen hebt. Heb je die regelmatig of moet ik altijd je blog in de gaten houden om te zien wanneer je weer uitverkoop houdt?
Groetjes
Marianne